feb
02

PizzaProFocus - members meeting

Event posted by in AgriProFocus Netherlands
  02 February 2017, 17:30-19:30
  Utrecht

Tijdens de Members Meeting van 1 november kwam de groep die sprak over 'Linking' met het idee om een maandelijkse meet-up te organiseren, door en voor leden, na werktijd, onder het genot van een stuk pizza: PizzaProFocus!

Het idee is om de informele meet-ups elke laatste donderdag van de maand te houden over actuele onderwerpen die de leden bezighouden. Georganiseerd door AgriProFocus en als gastheer/vrouw een lid organisatie. Bop Innovation Center trapt het spits af en is gastheer tijdens deze eerste meet-up op donderdag 2 februari* met als onderwerp: Een breder perspectief op Inclusive Business

Breder perspectief op inclusive business

Inclusive business is hot! Steeds meer organisaties nemen een inclusive business perspectief aan in hun agri&food en voedselzekerheidsprojecten. De uitvoering hiervan gaat echter vaak niet verder dan de kleine boer. Hoe zorg je ervoor dat je de BoP niet alleen betrekt als kleinschalige boer, maar ook als consument en micro-ondernemer?

Meer informatie opvragen of aanmelden voor de bijeenkomst kan via jschoeman@agriprofocus.com 

* De eerste datum is een uitzondering, niet de laatste donderdag van de maand. We houden vanaf nu wel de laatste donderdag aan, met uitzondering van zon- en feestdagen, dan verschuift het 1 week naar achteren. We bepalen ter plekke het thema en de locatie van de volgende meet-up!