may
18

Participantenraad AgriProFocus

Event posted by in AgriProFocus Netherlands
  18 May 2017, 15:00-17:00
  Arthur van Schendelstraat 500, Utrecht

Wat is er gebeurd sinds de Participantenraad van november 2016, waar staat ons netwerk nu en wat biedt de toekomst? Tijdens deze middag kijken we daar graag samen met onze leden naar!

Ruben van Wendel de Joode inspireerde ons tijdens de strategiedagen in Doorn al met zijn visie op netwerken. Hij zal deze keer ingaan op de dos and don’ts van samen een netwerk vormen. Daarna gaan we met elkaar het gesprek aan en gaan we in groepen de thema's WIE, WAT of WAAR bespreken.

WIE - Wie kent het netwerk? Hoe zorgen we dat AgriProFocus meer 'top of mind' wordt binnen jouw organisatie? En hoe zorgen we voor meer visibility van jouw organisatie binnen ons netwerk? 

WAT - Wat moeten we doen om voedselzekerheid op de beleidsagenda te houden? Opvolging van het Aid & Trade event van 21 maart 

 WAAR - Waar moet AgriProFocus als netwerk opereren? Wat is de focus en waarom? Hoe leggen we een sterkere verbinding tussen de landen netwerken en Nederland?

Voordat we starten met dit onderdeel worden het jaarverslag 2016 en de jaarrekening 2016 voorgelegd ter goedkeuring. En vragen we om te stemmen over 2 bestuursbenoemingen.


Deelname is voor vertegenwoordigers van de leden en op basis van uitnodiging.

Voor vragen kunt u terecht bij jschoeman@agriprofocus.com