Posted By in AgriProFocus Netherlands
Posted 23 November 2017 at 10:17

Vacature Talent Coordinator AgriProFocus

Deadline 6 december 2018

Nederland staat wereldwijd bekend om onze kennis, innovatie en ondernemerschap in de agrifoodsector. Als Talent Coordinator bij AgriProFocus zorg jij dat jonge professionals die Nederlandse kennis, expertise en innovatiekracht optimaal kunnen inzetten voor de duurzame en inclusieve transitie van voedselsystemen in ontwikkelingslanden. Ben jij een echte netwerker, met een grote gunfactor en een passie voor de recruitment en coaching van jonge agrifood talenten?

Weet jij als geen ander hoe je mensen kan inspireren, overtuigen en motiveren? Ben je organisatorisch ijzersterk, zakelijk ingesteld en zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt? Wil jij daarnaast werken in een netwerk waarin uiteenlopende organisaties en bedrijven samen werken aan meer duurzame impact op het voedselzekerheid vraagstuk? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Ga​ ​jij​ ​de​ ​uitdaging​ ​aan?​ ​

Wat​ ​ga​ ​je​ ​doen?

Als Talent Coördinator ben je verantwoordelijk voor het projectmanagement van twee programma’s:

1. Het Young Expert Programme Agrofood (YEP Agrofood) uitgevoerd onder coördinatie van het NWP ism het Food & Business Knowledge Platform (F&BKP).

2. De ‘Food Security Talent Pool’ voor jonge professionals, als onderdeel van de Ondersteuningsfaciliteit Voedselzekerheid van het Ministerie van Buitenlandse Zaken/NL ambassades.

Lees meer over de vacature in de bijgevoegde vacature beschrijving.